Семена сои

(Ua) Асука (Насіння сої)

(Ua) Аріса (Насіння сої)

(Ua) Кардифф (Насіння сої)

(Ua) СГ Кеа (Насіння сої)

Пшеница Озимая

(Ua) Фелікс (Пшениця Озима)

(Ua) Катаріна (Пшениця Озима)

(Ua) Еміль (Пшениця Озима)

(Ua) Ронін (Пшениця Озима)